MIDI Atidarymas – Vakarinė dalis

Ypatingų nuotaikų ypatingas vakaras! Tokia nuomonę mes susidarėme apie šį naują renginį MIDI tvarkarašty. Kaip ir kiekvienas naujas renginys, vakarinė atidarymo dalis pritraukė daug dėmesio ir susidomėjusių žmonių. Kaip ir kiekvieno naujo renginio organizatoriai pergyvena prieš jo pradžią, taip buvo ir čia. Vėliau, kas įprasta, išaiškėjo, kad nervai buvo sugadinti veltui, nes viskas buvo gerai ir geriau, nei gerai.
Su pirmais svečiais į „Brodvėjų“ atskriejo gera šventinė nuotaika. Ir ji nepalikinėjo patalpos iki pat paryčių. Įprasta schema, kai ketvirtą ryto salė jau beveik tuščia, negaliojo šiam renginiui. Pasirodžiusios grupės kiekviena „atnešė“ savo nuotaikų. Linksmoji dalis buvo ir tada, kai prasidėjo „hamburgerių“ valgymo čempionatas – akivaizdžiai ši atrakcija galėtų patapti tradicine. Priedo, studentas pagaliau bus sotus, nes vargu, ar įmanoma po tiek kiekio maisto pratarti bent žodį apie alkį. MIDI atidarymo vakaras susilaukė nemažai svečių, iš kurių buvo gana daug ne MIF‘iečių. Tiesą sakant, žmonių buvo tikrai nemažai ir jų skaičius augo iki pirmos valandos nakties. Bet neįprasta buvo matyti lygiai tiek žmonių, kad prireikė visos scenos papildomo ploto, kad įtalpinti visus šokančiuosius. Prasibrauti pro visą minią, norint išeiti į lauką buvo, atviraujant, sunku. Šviežias oras kainavo poros šokių ir kelių „atsiprašau“ užgautiems žmonėms. Nors gali pasirodyti, kad čia yra neigiamas atsiliepimas, skubame jums pranešti, kad esate toli gražu neteisūs. Taip, buvo tikrai daug žmonių ir išėjimas į lauką buvo toli nuo pasisėdėjimo ir tariamos ramybės oazės, bet išties džiugu įsitikinti ir savo akimis pamatyti, kad studentams švenčių reikėjo, tikrai reikėjo. Priedo buvo linksma žiūrėti, kaip bėgikai, kuriuos galima buvo atskirti iš baltų marškinėlių, kurių dalybą patys matėme iš ryto, šoka, lyg tų keliolikos kilometrų bėgimo visai nebūtų.
Pirmoji MIDI diena išties pasižymėjimo trykštančia nuotaika ir užkėlė aukšta lygį kitiems dienų renginiams. Tuo faktu, kad kiti renginiai buvo ne ką prastesni mes įsitikinome patys. O tie, kurie dar tik pasirodys visu mastu, neabejotinai bus tokie pat šaunūs.