Kelionės į viduramžius belaukiant

Štai ir artėja MIDI į epochą, kur narsūs riteriai gelbėja princeses iš aukštų bokštų, drąsūs kunigaikščiai užkariauja naujas žemes ir naujas širdis, o už šv. Miciaus nepripažinimą degina ant laužo. Taip, ateiname į Viduramžius. Todėl traukite savo šarvus ir kardus ir ruoškitės nuostabiai kelionei ten, kur įstatymai yra kuriami pagal asmeninę nuožiūrą, o taisyklės galioja tada, kai to užsimano valdžia.

Šviesiausių matematikų ir viduramžiams nematytų informatikų protų savininkai jau pakeliui į mūšį su drakonais ir riterių turnyrus. Ekskursija prasidės balandžio 29 ir iki gegužės 6 jus visi turėsite galimybę pasiimti iš viduramžių sau patinkantį suvenyrą, kad vėliau, visą gyvenimą, atsimintumėte, jog nugalėjote baisią mitinę būtybę. Arba pasprukote nuo inkvizicijos, bandydami įrodyti, jog esate teisūs ir kompiuteriai nėra šėtono sukurtas  mechanizmas, nes tikrai pamenate kaip apie tai kažką girdėjote paskaitoje ir tikrai kažką rašėte egzamine, kurį išlaikėte.

Atkeliavę į naują laiką, įsitikinsite, kad daugybė jums jau žinomų renginių vyksta ir Viduramžiais. Pamatysite, jog kai kurie užmiršti dabarties renginiai yra atgaivinti. Jeigu nekantraujate sužinoti, kokia įtempta programa jūsų laukia Viduramžiais, jau dabar galite susipažinti su tvarkaraščiu ir užsiregistruoti į kokį nors renginį. O jau visai greitai galėsite pasinerti į Viduramžių aplinką ir pasidalinti įspūdžiais su ne tokiais drąsuoliais kaip jūs, arba tiesiog papasakoti apie tai, kaip apie vieną iš savo žygdarbių, nuostabiajai princesei, kai ją išgelbėsite.