MIDI bėgimas

Atsibodo sėdėti namuose? Paskaitų metu už lango šviečianti saulė ragina atsitraukti nuo knygų ir išeiti laukan? O gal nori nusimesti iš po žiemos užsilikusį tingulį? Pasiimk savo gerą energiją ir dalyvauk MIDI bėgime!

Lengvais bėgimo žingsneliais sujunkime MIF‘o fakultetus ir parodykime, kiek daug savo brangaus laiko MIF‘o studentai sugaišta į paskaitas važinėdami nepatogiais autobusų maršrutais.

Nesnausk ir skubėk registruotis, nes pirmieji 70 užsiregistravusiųjų gaus MIDI marškinėlius. Jei nesuspėsi, nenusimink – linksmi užsiėmimai ir prizai Tavęs lauks ir renginio metu.

Tad balandžio 20 d. lauksime Tavęs Baltupių MIF‘o kiemelyje. Šok į savo sportinius batelius, BĖK su dideliu būriu aktyvių mif‘iečių ir visam Vilniui pasakyk, kad MIDI jau prasidėjo!

Daugiau informacijos: begimas@midi.lt

Registracija: Čia

 

Visų MIDI Bėgimo dalyvių balandžio 20 d., 09:40 lauksime Baltupių MIF (Didlaukio g.47) kiemelyje, turėti LSP

 

D.U.K.

  • Ką privalau atsinešti į MIDI Bėgimą?

Kiekvienas MIDI Bėgimo dalyvis su savimi PRIVALO turėti LSP. Jie bus paimti iš tų dalyvių, kurie gaus MIDI Bėgimo marškinėlius. Tie, kurie LSP neturės, gaila, bet negalės gauti marškinėlių.

Vanduo viso bėgimo metu bus tiekiamas (jums pirkti nereikia).

  • Kada sužinosiu, ar gavau MIDI Bėgimo marškinėlius?

Sąrašas žmonių, kurie gaus MIDI Bėgimo marškinėlius, bus paskelbtas renginio pradžioje (09:40 val.), todėl visų dalyvių prašome atvykti laiku. Vėluojantys praras galimybę gauti marškinėlius.

  • Koks bus bėgimo maršrutas ir į ką atsižvelgiant jis buvo sudarytas?

Maršruto ilgis –  8,4 kilometrai. Pagrindinis MIDI Bėgimo tikslas – visam Vilniui pasakyti, kad MIDI jau prasidėjo, todėl šio renginio metu šiek tiek „pasisukinėsime“ pagrindinėmis Vilniaus gatvėmis,  kad kuo daugiau vilniečių mus pamatytų ir išgirstų. Sudarytas  įdomus ir nemonotoniškas bėgimo maršrutas leis bėgimo dalyviams lengvai pasportuoti ir pasižvalgyti po pavasarėjantį Vilnių.

Bėgimo maršrutas

  • Jeigu nesportuoju, ar nebus fiziškai sunku bėgti tokį ilgą maršrutą?

Tikrai ne. Bėgimo metu palaikysime pastovų ir nedidelį bėgimo tempą. Viso renginio metu draugiškai bėgsime viename dideliame būryje. Be to, pusiaukelėje darysime trumpą pertraukėlę, kurios metu bus galima atsikvėpti.

  • Ar galėsiu kur nors saugiai palikti savo asmeninius daiktus?

Taip. Turėsime automobilį, kuriame bus galima pasidėti visus daiktus, kurių nenorėsite turėti su savimi renginio metu. Juos automobilis saugiai nuveš į finišo vietą.

 



Rėmėjai

Generalinis





Pagrindiniai









Draugai







Apsauga