Naujienos 

MIDI 2015: aftermovie

Po nedidelės pertraukos kartu su studentais į Vilniaus universitetą grįžta ir MIDI! Kol nekibome į kasdienius darbus, kviečiame prisiminti geriausias MIDI 2015 akimirkas. Ačiū rėmėjams, organizatoriams ir dalyviams už geras emocijas. Daugiau žinių jau netrukus! ‪#‎MIDI‬ ‪#‎MIDIRO‬

Skelbiami MIDI Asseco Bėgimo rezultatai!

Balandžio 19 dieną Vingio parke MIDI Asseco bėgimas pritraukė daugiau nei 200 bėgikų! Buvo galima rinktis tris distancijas: pi (3,14), 6 bei 9 km nuotolius. Vėliau vyko komandinė 4×200 m estafetės rungtis. Štai ir rezultatai:

MIDI Asseco 9 km bėgimo rezultatai

MIDI Asseco 6 km bėgimo rezultatai

MIDI Asseco PI km bėgimo rezultatai

MIDI Asseco bėgimo estafetės rezultatai

MIDI 2015: Antra dalis

Senesni straipsniai »

Renginių tvarkaraštis 

2015 balandžio mėn.
16 d.
Atidarymo vakaras

Renginio pradžia: 20:00
Renginio vieta: Brodvėjus Pub'as

Po metų pertraukos sugrįžta visų išsiilgtas MIDI ATIDARYMO VAKARAS! Šio renginio metu Tavęs laukia humoro šou, kuris garantuos puikią nuotaiką, o užvedantys muzikos akordai neleis išsėdėti vietoje! Vakaro metu galėsi ne tik bendrauti ir šėlti su MIF'iečiais bei kitais vakaro svečiais, švęsdamas Matematikų ir informatikų dienų atidarymą, bet kartu būsi įdomiai ir žaismingai supažindintas su MIDI savaitės programa. Nepraleisk progos tapti šio nuotaikingo ATIDARYMO VAKARO, kuris vyks jau balandžio 16-ąją dieną, dalimi! Lauksime Tavęs!

Daugiau informacijos: atidarymas@midi.lt

17 d.
Konferencija

Renginio pradžia: 12:00
Renginio vieta: MIF Naugardukas

Atvyk į pirmą kartą MIDI istorijoje organizuojamą jungtinę konferenciją ir suabejok status quo!

Andrius Užkalnis, Marius Dundulis, Gintarė Bloznelytė, Žilvinas ir Šarūnas Ledai diskutuodami tema „Nuo ko pradėti?” atskleis savo karjeros kelius, padarytas klaidas ir galimybes jų išvengti.
Marius Repšys, Jurgis Didžiulis, Timūras Augucevičius ir Algirdas Kaušpėdas atskleis kokią naudą gali atnešti priešinimasis visuomenės nustatytai tvarkai ir mąstymas tik savo galva, o ne primesta kitų nuomone.

17 d.
Game Jam

Renginio pradžia: 17:30
Renginio vieta: MIF Baltupiai

Game Jam jau atkeliauja ir į MIDI 2015! Kompiuteriniai žaidimai apjungia idėją, aistrą, dizainą ir, žinoma, programavimą. O programuotojais gimstama ir tampama būtent MIF‘e. MIDI 2015 Game Jam renginys kviečia visus norinčius per 24 valandas sukurti kažką naujo, įdomaus ir netikėto. Per šį laiką kiekvienas dalyvis turės galimybę susipažinti su naujais žmonėmis, atrasti sau komandą, atskleisti slaptą menininko gyslelę, įgyvendinti savo idėjas, kurios yra per sunkios atlikti vienam, programuoti žaidimus, kol bus išrinktas geriausias bei daugiausiai MIDI dvasios turintis žaidimas!

Daugiau informacijos: gamejam@midi.lt

18 d.
Šachmatų turnyras

Renginio pradžia: 9:00
Renginio vieta: MIF Naugardukas

Šachmatų turnyras – tai seniausias renginys MIDI, tapęs jau gilia tradicija dėstytojo Ričardo Kudžmos iniciatyva! Moki žaisti šachmatais? Jei taip, MIDI šachmatų žaibo turnyras yra ideali proga išbandyti savo jėgas 64 langelių mūšio lauke. Greitis, žaibiška reakcija ir saldus pergalės skonis įveikus priešininką - visu tuo pasižymi MIDI šachmatų turnyras.

Daugiau informacijos: sachmatai@midi.lt

19 d.
MIDI Asseco Bėgimas

Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: Vingio parkas

Visus norinčius atsiplėšti nuo kasdienių darbų, mokslų bei miesto šurmulio, kviečiame sudalyvauti tradiciniame MIDI Asseco bėgime, kuris vyks Vilniaus miesto Vingio parke. MIDI Asseco bėgimas – tai renginys, skirtas visiems nepaisant amžiaus, įsitikinimų ar fizinio pasirengimo. Čia bus galima rinktis π (pi) bėgimą (3,14 km) bei 6 km ar 9 km nuotolius, kuriuose save išbandyti galės kiekvienas. Nemėgstančius ilgų distancijų, kviečiame sudalyvauti komandinėje estafetėje (2 vaikinai, 2 merginos) 4x200m. Be to, renginio metu bus galima sudalyvauti įvairiose rungtyse ir atrakcijose, tokiose kaip: „kvadratas“, „bulvė“, „frisbis“, ar žaidimas milžiniškais šachmatais. Dalyvius kviečiame registruotis internetu arba renginio dieną Vingio parke.

Nesnausk, nes pirmieji užsiregistravusieji bus apdovanoti MIDI 2015 marškinėliais. Kiekis ribotas! Ateikite ne tik išbandyti savo jėgas, palaikyti bėgančius draugus ir artimuosius, bet ir turiningai bei linksmai praleisti laiką kartu!


2014 metų MIDI bėgimo rezultatai.

MIDI Asseco bėgimo nuostatai.

2015 metų MIDI Asseco 9 km bėgimo rezultatai.

2015 metų MIDI Asseco 6 km bėgimo rezultatai.

2015 metų MIDI Asseco PI km bėgimo rezultatai.

2015 metų MIDI Asseco bėgimo estafetės rezultatai.

Daugiau informacijos: begimas@midi.lt

19 d.
Netradicinis sportas

Renginio pradžia: 14:00
Renginio vieta: Vingio parkas

Nusibodo įprastas fulbolas, bet be kamuolio tau sunku išbūti vietoje? Tuomet MIDI 2015 Netradicinis sportas būtent Tau! Išbandyk savo kojos tikslumą „Futliardo“ rungtyje arba žaisk futbolą su pripučiamu kostiumu (BumpBall`ą), lyg sumo imtyninkas. Būtų įdomu, ar ne? Registruokis žemiau pateiktoje formoje ir lauk balandžio 19 d.!

Daugiau informacijos: netradicinissportas@midi.lt

21 d.
Protmušis

Renginio pradžia: 19:00
Renginio vieta: Restoranas Forest

Jei gali atsakyti į klausimus: „Į kurią pusę sukasi žemė, prieš ar pagal laikrodžio rodyklę?“, „Kodėl 1931 m. vienai minutei nutrūko elektros tiekimas visame pasaulyje?“ tuomet suburk 6 žmonių komandą ir būtinai sudalyvauk MIDI 2015 Protmušio žaidime! O jei dar turi originalų klausimą ir nori jį užduoti savo priešininkams, tuomet drąsiai siųsk į protmusis@midi.lt. Kaip ir kiekvienais metais, vienas turas bus sudarytas iš komandų atsiųstų klausimų. Be jokios abejonės, geriausios komandos ir geriausio klausimo autoriaus laukia be galo vertingi prizai.

Daugiau informacijos: protmusis@midi.lt


Vienas protmušio turas bus sudarytas iš komandų atsiųstų klausimų. Todėl savo komandos sugalvotą klausimą bei klausimo autoriaus nuotrauką su vardu ir pavarde atsiųsti į protmusis@midi.lt.


Registracija uždaryta.

22 d.
Vakaras su R. Kašuba

Renginio pradžia: 16:00
Renginio vieta: MIF Naugardukas, 303 auditorija

Pats poetiškiausias renginys visos šventės metu, per kurį studentai ir dėstytojai demonstruoja savo kūrybinius sugebėjimus - kuria eiles pagal jiems duotas temas. Kiekvienas atėjęs galės tiek eiliuoti, tiek pasiklausyti draugų kūrinių, nes dalyviai turės pristatyti savo šedevrus. Gal lyriškai dėstyti mintis ir neatrodo paprasta, tačiau kiekvienas dalyvis galės atrasti širdyje rusenančią menininko gyslelę.

Daugiau informacijos: poezija@midi.lt

 

22 d.
Orientacinės varžybos

Renginio pradžia: 19:30
Renginio vieta: MIF Baltupiai

Naktinės orientacinės Vilniuje - kupinas įspūdžių nuotykis, kurį gali patirti kartu su savo draugais. Surink 5 žaidėjų komandą su automobiliu ir dalyvauk varžybose, kuriose įsiliesite į filmo „Divergent“ vaidmenis. Kartu su komanda mėginsite išsiaiškinti, kas siekia pakenkti visuomenei ir kodėl priešai taip nori atsikratyti divergentais. Kelių valandų žaidime laukia nemažai iššūkių, užduočių, užmirštų, o gal ir nematytų Vilniaus vietų. Ir tai tik dalis visko, ką teks patirti!

Daugiau informacijos: orientacinis@midi.lt


Registracija į orientacines varžybas.

23 d.
Kompiuterinių žaidimų turnyras

Renginio pradžia: 8:30
Renginio vieta: MIF Baltupiai

Šiais metais MIDI vėl kviečia studentus į kompiuterinių žaidimų turnyrą, šįkart siūlantį save išbandyti įvairesnių žanrų mėgėjus! Dėl geriausiųjų vardo bus kovojama ir komandinio darbo (League of Legends, CS:GO), ir individualių įgūdžių (HearthStone, Quake) reikalaujančiuose, visiems gerai pažįstamuose žaidimuose. Dalyviai galės prisidėti prie virtualaus sporto plėtojimo Lietuvoje, kovodami dėl šaunių prizų ir stebėdami kolegų kovas! Dalyvių skaičius yra ribotas, todėl kviečiame registruotis vos tik atsiradus progai!


Į turnyrą dalyviai turės atsinešti savo kompiuterius!!!


Daugiau informacijos: games@midi.lt

24 d.
MIDI Roko Opera

Renginio pradžia: 21:00
Renginio vieta: Teatro arena

MIDI Roko Opera šį kartą siūlo pažvelgti į ateitį ir pamatyti, kaip gyvena visuomenė, kurioje nebeegzistuoja mums įprastos normos ir vertybės. Kiekvienas atėjęs į renginį pats taps pakitusio – ateities sociumo dalimi ir turės galimybę pamąstyti, ar pokyčiai visada tik į gera...

Kaip iš tiesų gyventume, jei viskas būtų nuspręsta už mus, o tokios sąvokos kaip „žinios“ ar „kompetencijos“ išvis neegzistuotų? Į šį ir daugelį kitų klausimų bandys atsakyti pagrindinis istorijos herojus, nesutariantis su pasaulio, kuriame gyvena, beprasmybe. Tačiau ką gali padaryti vienas deviantas, kai sistema visiems, o kartu ir jam, diktuoja visiškai kitokias taisykles?

Ateik! Pamatyk! Išeik kitoks!

Bilietus į renginį jau galite įsigyti VU MIF bei internetu Bilietų pasaulyje: http://goo.gl/FbT2z0


Daugiau informacijos: ro.pr@midi.lt

Kontaktai 

Marketingas

Jurgis Kargaudas

 marketingas@midi.lt

 +37063554861

Vadovas

Emilis Armonas

 vadovas@midi.lt

 +37069340523

Info

Ieva Tvarijonavičiūtė

 info@midi.lt

 +37060938450

Rėmėjai 

Generalinis rėmėjas


Pagrindiniai rėmėjai


Draugai


Informaciniai rėmėjai


Partneriai


MIDI Roko Opera 2015 projektą finansuoja

Organizatoriai