2’oji diena – sportas ir naktinis Vilnius

Šeštadienį mankštinomės! Nuo 10:00 vyko krepšinio turnyras, susilaukęs gan nemažo susidomėjimo tiek tarp studentų, tiek tarp įvairių kompanijų. MIDi krepšinio turnyro  senbūviai, save vadinantys ,,Seksulkoms‘‘, po atkaklios kovos finale nugalėjo ,,Barclays“ įmonės komandą, kuriai atiteko garbinga antra vieta. Trečiąją vietą užėmė ,,Eko3‘‘ komanda, kuri savo narių gretose turėjo net ir merginą. Jie įveikė pernai sėkmingai pasirodžiusį ,,Mifuolį‘‘. Visos prizines vietas iškovojusios komandos buvo apdovanotos kompanijos ,,Asseco‘‘ vadovo.

Tuo pačiu metu tik kitoje vietoje norintys galėjo pamankštinti ne kūną, o smegenis: nuo 9:00 vyko MIDi šachmatų ,,Žaibo‘‘ turnyras. Jo metu rungėsi studentai, absolventai, dėstytojai ir fakulteto svečiai. Po 11 ratų nugalėtojas vis dar buvo neaiškus, tačiau po finalinės serijos 2:0  Dmitrijus Chocenka įveikė Andrių Rimeikį ir dar kartelį iškovojo MiDi šachmatų “Blitz” turnyro taurę.

TURNYRINE LENTELĖ

Dienai artėjant į pabaigą tiek protinis, tiek fizinis pasirengimas  labai pasitarnavo MIDi Orientacinėse Varžybose.  Pradėję Baltupių fakulteto kieme, dalyviai turėjo po visa Vilnių ieškoti paslėptų kodų, kad galėtų pereitį į kitą lygmenį. Vienoms komandoms sekėsi geriau, kitos pabaigė žaidimą, kai jau nebedaug iki saulėtekio bebuvo like, tačiau visi liko patenkinti, nors ir begalo pavargę.



Rėmėjai

Generalinis





Pagrindiniai









Draugai







Apsauga